Simte diferenta!

Cu designul sau indraznet, dinamic, Opel Astra ocupa o pozitie de lider in materie de stil inovator. Afla mai multe detalii despre elementele de design exterior si interior moderne ale autovehiculului Opel Astra

Design exterior

Opel Astra design exterior Design impresionant, dinamic, care genereaza emotii intense - modelul Opel Astra reflecta cu strictete noul limbaj de design al marcii Opel, pana la cel mai mic detaliu. Principalul element de design care se distinge in partea din fata a autovehiculului este linie centrala expresiva a capotei motorului, care se continua in sectiunea frontala in forma de V. Grila trapezoidala a radiatorului si prizele de aer laterale de mari dimensiuni ce integreaza elemente de protectie in caz de impact sporesc senzatia de dinamism.

Design interior

Opel Astra design interior Habitaclul modelului Opel Astra poarta, de asemenea, o amprenta unica. Sectiunea frontala in forma de V si linia centrala a capotei motorului ce poarta semnatura marcii sunt transpuse in interior prin forma consolei centrale inclinate lateral, care include toate elementele de comanda pentru sistemele infotainment si de climatizare de inalta calitate.

Interiorul autovehiculului Opel Astra imbina in mod armonios cele mai noi idei in materie de design cu materialele de calitate superioara. Astfel, detaliile interioare au un aspect exceptional, si toate suprafetele si elementele de comanda sunt placute la atingere.

Pachetul OPC Line

Opel Astra OPC Facuti unul pentru celalalt: autovehiculul tau Opel Astra si OPC Line Pack 1, constand in praguri inferioare fata si spate, lonjeroane, spoiler acoperis si o gama atractiva de jante. La fel de uimitoare, inconfundabila si disponibila pentru toate tipurile de caroserie Opel Astra: o teava de esapament trapezoidala care imita stilul modelelor de inalta performanta Opel OPC.

Un caracter sportiv fara compromisuri pentru versiunea Opel Astra Classic III Hatchback este oferit prin pachetul instalat din fabr/ica "OPC Line Pack 2". Pragurile inferioare fata si spate, lonjeroanele si spoilerul de acoperis, toate ofera eleganta si dinamism chiar si atunci cand vehiculul nu se afla in miscare - plus jante din aliaj cu diferite modele uluitoare care transmit cu eleganta acest dinamism pe sosea.

Experienta de conducere superioara cu Opel Astra Classic III

Opel Astra a devenit un simbol pentru tehnologia inovatoare a sasiului, creand noi standarde in ceea ce priveste experienta condusului.Afla mai multe detalii despre sasiul avansat IDSPlus si functia SportSwitch din dotarea modelului Astra.

Sistemul interactiv de conducere Plus (IDSPlus)

Opel Astra Experienta conducere Sasiul IDSPlus utilizeaza sistemul de control continuu al amortizarii (CDC), controlat prin senzori integrati in caroserie si suspensie, care masoara modificarile in dinamica de conducere a autovehiculului si adapteaza automat coeficientul de amortizare al celor patru roti la conditiile de rulare. Printre principalele avantaje ale acestui sistem se numara comportamentul exemplar in curbe, manevrabilitatea excelenta, un plus de stabilitate in situatii de urgenta si un nivel ridicat de confort cu efect de ruliu scazut. sasiul IDSPlus este disponibil optional pentru nivelurile de echipare Enjoy, Sport si Cosmo.

Performanta si eficienta ridicate

Opel Astra ofera o gama extinsa de motoare pe benzina si diesel, cu puteri intre 66 kW (90 cp) si 147 kW (200 cp), pentru toate valorile de consum si performanta. Afla mai multe detalii despre gama de motoare puternice si eficiente din dotarea modelului Astra.

Gama de motoare de inalta performanta Opel Astra Classic III

Opel Astra - gama de motoare de inalta performanta Asa cum fiecare autovehicul Opel Astra ofera o dinamica de conducere individuala, gama de puteri se adapteaza perfect stilului tau de conducere preferat. O gama extinsa de motoare avansate pe benzina ECOTEC® , cu reactii rapide si de motoare diesel de ultima generatie dezvolta puteri uluitoare. in plus, toate variantele de motorizare respecta standardul de emisii Euro 4.

Varianta de baza 1.4 TWINPORT dezvolta o putere rezonabila de 66 kW (90 cp). Motorul de 1,6 litri si o putere de 85 kW (115 cp) este echipat cu arbori cu came cu sincronizare variabila a supapelor pentru performante inalte si o reducere semnificativa a consumului de carburant. Pentru si mai multa putere, poti alege unitatea de 1,8 litri cu o putere de 103 kW (140 cp), disponibila de asemenea cu o transmisie automata cu 4 trepte de viteza. Gama este completata cu motorul 1.6 Turbo care dezvolta o putere de 132 kW (180 cp) si de unitatea 2.0 Turbo cu o putere impresionanta de 147 kW (200 cp).

x

Solicitare Oferta Opel Astra Clasic III

Model dorit *
Detalii suplimentare: *
Nume *
Prenume *
E-mail *
Telefon
Adresa
Va rugam sa completati codul de securitate de mai jos:
Cod securitate:
2
 + 
4
 = 
*
* campuri obligatorii, este suficienta completarea unuia dintre campurile "E-mail" sau "Telefon"
Program Vanzari
Luni - Vineri: 08.30 - 18.30; Sambata: 10.00 - 13.00
Telefon: +40-21 222 3481/+40-21 222 3482
Mobil: +40 745 124 044/+40 372 731 917
Sunt de acord sa primesc in viitor informatii legate de autovehiculele Opel si ofertele Erebus.
Am citit si accept termenii si conditiile website-ului.
x

Solicitare Newsletter

Pentru a primi ce le mai recente oferte Erebus, va rugam sa completati toate campurile obligatorii ale formularului de mai jos:
Nume *
Prenume *
Email *
Telefon

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului

DAUNE AUTO

CARIERA LA EREBUS

Doriti sa faceti parte din echipa noastra sales & aftersales?
Asteptam un e-mail cu un CV pe adresa office@opel-erebus.ro.

Daca exista o oportunitate pentru Dumneavoastra, va vom contacta in vederea stabilirii unui interviu.

Opel Astra Clasic III

OPEL ASTRA CLASIC III

Nu va limitati asteptarile! Descoperiti sinteza dintre designul dinamic, tehnologia de calitate si confortul suprem